Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Καταχειροκροτήθηκε η ομιλία της Σοφίας Τζαρούχη στην κεντρική εκδήλωση της Ν.Δ.

Μηνύματα ενότητας, νίκης και αγώνα έστειλε με την ομιλία λίγες ώρες πριν τις εκλογές η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Ιωαννίνων Σοφία Τζαρούχη. Η ομιλία της πραγματοποιήθηκε στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος στο ξενοδοχείο Du Lac, όπου παρουσιάστηκαν οι επτά υποψήφιοι βουλευτές. Αναλυτικά η ομιλία της Σοφίας Τζαρούχη έχει ως εξής:

«Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,
Οννεδίτισσες και Οννεδίτες,
Φίλες και φίλοι,
Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα αλλά και για όλους τους συνυποψηφίους η παρουσία σας απόψε εδώ. Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς που ανταποκριθήκατε στο προσκλητήριο της νίκης. Είστε εδώ για να βάλετε και τη δική σας σφραγίδα σε μια ακόμα μεγάλη νίκη που έρχεται σε λίγες ώρες. Σε μια καθαρή νίκη που ξεκίνησε το βράδυ της 26ης Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή 7 Ιουλίου. Σε μια αυτοδύναμη νίκη που δεν θα είναι μόνο η νίκη της Νέας Δημοκρατίας αλλά θα είναι η νίκη όλων των Ελλήνων. Σε μια μεγάλη νίκη που θα φέρει την πολιτική αλλαγή και θα οδηγήσει τη χώρα και τον τόπο επιτέλους μπροστά.
Βλέπω ανάμεσά σας, γνώριμους αγωνιστές της φιλελεύθερης παράταξής μας. Βλέπω καταξιωμένους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης και κοινωνικών φορέων της περιοχής με τους οποίους γνωριζόμαστε και έχουμε δώσει κοινές μάχες. Βλέπω νέους ανθρώπους που αγωνιούν για ένα καλύτερο αύριο. Βλέπω άξια κομματικά στελέχη πρώτης γραμμής που κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι σήμερα στη θέση μας ως υποψήφιοι βουλευτές.  Και είναι εδώ μαζί μας γιατί στηρίζουν τον κοινό αγώνα μας. Και τους ευχαριστούμε από καρδιάς! Όμως βλέπω ότι απόψε βρισκόμαστε εδώ ακόμα περισσότεροι, ακόμα πιο πολλοί. Και αυτό γιατί διακρίνω πολίτες που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, που δεν ήταν μαζί μας πριν από σχεδόν ένα μήνα στις Ευρωεκλογές. Είναι όμως απόψε εδώ κοντά μας και στηρίζουν τον αγώνα μας, επειδή αποφάσισαν να αφήσουν πίσω όσα τυχόν μας χωρίζουν και να αναδείξουν αυτά που μας ενώνουν. Είναι εδώ επειδή υπηρετούν τη σύνθεση δυνάμεων για το καλό της χώρας και του τόπου. Είναι εδώ επειδή στηρίζουν τον προγραμματικό λόγο του προέδρου μας του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις θέσεις του κόμματός μας. Και είμαστε περήφανοι που σήμερα η Νέα Δημοκρατία αγκαλιάζει και συσπειρώνει στους κόλπους της ευρύτερα κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας. Είμαστε περήφανοι που το κόμμα μας ανοίγει τις πόρτες του σε όλους τους πολίτες, σε κάθε χρήσιμη και γόνιμη ιδέα και πρόταση. Τους καλωσορίζουμε στον κοινό αγώνα μας, που έχει ως σημείο αναφοράς την αγάπη για την πατρίδα και τον πολίτη. Τους ανθρώπους αυτούς τους συνάντησα στη διάρκεια του προεκλογικού μου αγώνα, και συζητώντας μαζί τους διέβλεψα ότι έχουμε την ίδια αγωνία, πώς θα γυρίσει σελίδα το συντομότερο δυνατόν η χώρα! Γι΄ αυτό είμαστε εδώ απόψε, για να υπογράψουμε ένα συμβόλαιο ευθύνης και κοινής δράσης, για να στείλουμε ακόμη ένα ηχηρό μήνυμα σε όλο το Νομό Ιωαννίνων, σε ολόκληρη την Ήπειρο και σε όλη τη χώρα. Ότι η Νέα Δημοκρατία την Κυριακή θα είναι αυτοδύναμη στην κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς νικητές και ηττημένους. Γιατί μόνο ενωμένοι θα νικήσουμε και θα κάνουμε την πατρίδα μας αυτοδύναμη και φωτεινή και τον τόπο μας πρωταγωνιστή ανάπτυξης.
Φίλες και Φίλοι,
Ο Νομός Ιωαννίνων βγαίνει πληγωμένος από αυτά τα χαμένα 4,5 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας και η παρέα του μας μίλησαν για ανάπτυξη και το μόνο που είδαμε ήταν χαμένες ευκαιρίες, μνημόνια, Ρουβίκωνες, Πολάκηδες, μπαχαλάκηδες, νέους φόρους, ανεργία, την εθνικά ταπεινωτική συμφωνία των Πρεσπών και ένα κομματικό κράτος ημετέρων και κολλητών. Νομίζω δεν έχει νόημα να σας κουράσω αναφερόμενη στην πολιτική υποκρισία και την ανικανότητα της κυβέρνησης, που σε λίγες ώρες θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν. Της χειρότερης και εθνικά πιο επικίνδυνης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά.
Σήμερα, από άκρου σε άκρο στο Νομό και τη χώρα, πνέει άνεμος πολιτικής αλλαγής. Oι πολίτες από τα Γιάννενα, τη Ζίτσα, τη Δωδώνη, το Μέτσοβο, τα Βόρεια Τζουμέρκα, το Ζαγόρι, την Κόνιτσα και το Πωγώνι, και μαζί οι απόδημοι συμπατριώτες μας, συντάσσονται με την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας να βγει η χώρα από το τέλμα και να γίνει η φωτεινή η Ελλάδα με δουλειές και ευκαιρίες για όλους. Όλοι έχουν πλέον αντιληφθεί ότι δεν θα πρέπει ούτε μία ψήφος να πάει χαμένη. Ψηφίζουμε το ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας και δεν επιτρέπουμε να μπει η χώρα μας να μπει σε νέες περιπέτειες. Δώστε με την ψήφο σας δύναμη στην παράταξη των μεγάλων κατακτήσεων για τον τόπο. Στην παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και τίμησαν στην αρχηγία της οι: Γεώργιος Ράλλης, Ευάγγελος Αβέρωφ, Μιλτιάδης Έβερτ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που με τη δική σας στήριξη οδηγεί τη χώρα στις ράγες της ανάπτυξης και ξαναφέρνει στους πολίτες το χαμόγελο της αισιοδοξίας.
Φίλες και φίλοι,
Έχω υπηρετήσει τον τόπο από διάφορα μετερίζια και αγωνίστηκα πάντα να ανταποδίδω την εμπιστοσύνη του κόσμου με διάθεση προσφοράς. Υπηρέτησα και συνεχίζω να υπηρετώ την παράταξη μέσα από τις γραμμές της ΔΑΚΕ στο ΓΕΩΤΕΕ, μέσα από την «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη» του Περιφερειάρχη μας του Αλέκου του Καχριμάνη και έχω ως προσφορά στον τόπο ένα μετρήσιμο έργο στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη λειτουργία της Εγνατίας Οδού. Ως Δρ. Γεωλογίας, στέλεχος στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. και διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο Πατρών έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση των αρμόδιων κομματικών οργάνων και επιλέχθηκα μέσα από το Μητρώο Στελεχών να τεθώ στην πρώτη γραμμή αυτής της κρίσιμης μάχης. Eυχαριστώ τον πρόεδρο και τα αρμόδια κομματικά όργανα για την τιμή που μου έκαναν και ζητώ από εσάς την ψήφο σας για να εκπροσωπήσω στη νέα Βουλή τον Νομό και τον καθένα από εσάς. Γνωρίζω καλά τα προβλήματα, θέλω να κάνω το καλύτερο για τον τόπο μου και μπορώ να το κάνω με αποτελεσματικότητα. Μέχρι σήμερα δεν απέφυγα ποτέ την ευθύνη και το ίδιο κάνατε κι εσείς. Προεκλογικά βρεθήκαμε, μιλήσαμε, συμφωνήσαμε και είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα. Την Κυριακή νικάμε, και τη Δευτέρα ξεκινάμε. Για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα! Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς που ανταποκριθήκατε σε αυτό το τελευταία προσκλητήριο νίκης και συμμετοχής.
Καλόν αγώνα και με τη νίκη!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου